pondelok, 7. decembra 2015

recipe: another RAW apple cake



Na korpus potrebujete:
2 hrnčeky vlašských orechov
1/2 hrnčeka kokosového oleja
3PL ďatlového sirupu

Na plnku potrebujete:
3 jablká
1 hrnček kakaa
1/4 hrnčeka kokosového oleja
4PL ďatlového sirupu


Postup:
Vlašské orechy pomeliete na múku a následne zmiešate s kokosovým olejom a ďatlovým sirupom. Vznikne Vám hustá hmota, ktorú utlačíte na dno malej tortovej formy. Jablká, kakao, ďatlový sirup a kokosový olej spolu rozmixujete v mixéri tak, aby Vám vznikla hladká plnka. Plnku nalejete na korpus a uhladíte. Ja som ju poliala arašidovým maslom a posypala kakaom. Najlepsie bude ak odložíte tortu do mrazničky, aby Vám stuhla a na druhý deň môžete 
podávať :) Ja som ju stále dávala späť do mrazničky, lebo vtedy bola taká ako zmrzlinová torta. Určite odporúčam :)


Dobrú chuť! ♥

2 komentáre:

  1. Lucka aký mixér používaš,že ti to tak dobre rozmixuje?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa musim priznat, ze vobec nemam kvalitny, ultra moderny mixer. Prave naopak. My sme mali niekolko rokov odlozeny stary mixer (vyzera ako komunisticky :D) ktory mamina dostala ked sa vydavala ako svadobny dar :D ja som ho vytiahla zo skrine ze ho vyskusam a teraz ho pouzivam denne na vsetko :) tesim sa ze rozmixuje aj plnky na raw torty, ale urcite by sa zisiel nejaky lepsi :/ ale zatial si v pohode vystacim aj s tymto, mozno casom kupime vykonnejsi :)

      Odstrániť