• about me
  • menu
  • categories
  • ako si vyrobiť zmrzliny v pohodlí domova

    Radi si počas leta doprajete zmrzlinu? Tá predsa k teplému počasiu neodmysliteľne patrí :) Vedeli ste však o tom, že si zmrzlinu viete vyrobiť pokojne aj doma? A dokonca na tom nie je vôbec nič náročné. V spolupráci s Dušanom Plichtom sme pre vás pripravili tipy na zdravé alternatívy zmrzlín, ktoré vám zaručene zachutia :) Hlavnou ingredienciou je banán, avšak každá zmrzlina je výnimočná a obohatená o niečo iné. V článku okrem toho nájdete aj tipy a rady ako fotiť jedlo, ktoré som zhrnula do niekoľkých bodov a ktoré vám možno pomôžu, ak je fotenie jedál aj vašou veľkou záľubou. Článok si môžete 
    prečítať na tomto linku (TU) a verím, že sa vám bude páčiť rovnako ako aj recepty a snáď niektoré z nich vyskúšate tiež :) 


    Keďže termín mojich štátnic sa blíži a tak budem musieť obmedziť aj pridávanie príspevkov. Stokrát radej by som sa venovala tomuto ako učeniu, ale bohužiaľ, tentokrát musí ísť škola na prvé miesto a už len veriť v to, že ju úspešne dokončím. Hneď po štátniciach sa však budem venovať naplno blogu a 
    tak sa určite môžete tešiť na nové recepty, jedlá a články, pretože mám niekoľko nápadov :) Majte sa krásne!
    S pozdravom,
    L.
    Radi si počas leta doprajete zmrzlinu? Tá predsa k teplému počasiu neodmysliteľne patrí :) Vedeli ste však o tom, že si zmrzlinu viete vyrobiť pokojne aj doma? A dokonca na tom nie je vôbec nič náročné. V spolupráci s Dušanom Plichtom sme pre vás pripravili tipy na zdravé alternatívy zmrzlín, ktoré vám zaručene zachutia :) Hlavnou ingredienciou je banán, avšak každá zmrzlina je výnimočná a obohatená o niečo iné. V článku okrem toho nájdete aj tipy a rady ako fotiť jedlo, ktoré som zhrnula do niekoľkých bodov a ktoré vám možno pomôžu, ak je fotenie jedál aj vašou veľkou záľubou. Článok si môžete 
    prečítať na tomto linku (TU) a verím, že sa vám bude páčiť rovnako ako aj recepty a snáď niektoré z nich vyskúšate tiež :) 


    Keďže termín mojich štátnic sa blíži a tak budem musieť obmedziť aj pridávanie príspevkov. Stokrát radej by som sa venovala tomuto ako učeniu, ale bohužiaľ, tentokrát musí ísť škola na prvé miesto a už len veriť v to, že ju úspešne dokončím. Hneď po štátniciach sa však budem venovať naplno blogu a 
    tak sa určite môžete tešiť na nové recepty, jedlá a články, pretože mám niekoľko nápadov :) Majte sa krásne!
    S pozdravom,
    L.
    . streda 20. apríla 2016 .

    2 komentáre

    popular posts